REYHAN (1 kg)
₺ 100,00
KOKUSU VE TADIYLA SON DERECE SEVİLEN BİR BİTKİ OLAN REYHAN, ÖZELLİKLE İTALYAN MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR. DOMATES VE SARIMSAKLA MÜKEMMEL BİR UYUMU VARDIR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
KÖMBE BAHARATI (1 kg)
₺ 80,00
KÖMBE BAHARATI ,7 ÇEŞİT BAHARAT KARIŞIMI İÇERİR :TARÇIN, KARANFİL, YENİBAHAR, MAHLEP, DAMLA SAKIZI ,MUSKAT, ZENCEFİL. LEZZETLİ BİR KÖMBE YAPABİLMENİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BAHARATTIR. KÖMBE YAPARKEN 1KG İÇİN 10 GRAM KULLANILMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
KARBONAT (250 gr)
₺ 5,00
PİŞİRME İŞLEMLERİNDE MAYALANMA SÜRECİNİ BAŞLATMAK AMACIYLA YAYGIN OLARAK KARBONAT KULLANILIR. KEK, EKMEK VE BENZERİ HAMUR İŞİ YİYECEKLERİN BOŞLUKLU YAPISININ OLUŞMASINI SAĞLAR. GÜNÜMÜZDE KİMYASAL TEMİZLEYİCİLERİ KULLANMAK İSTEMEYENLER KARBONATI DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE KULLANMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
NANE (1 kg)
₺ 60,00
NANE, YAPRAKLARI TAZE VE UZUN SÜRELİ KULLANIM İÇİN KURUTULARAK KULLANILAN ÇOK YILLIK OTSU BİR BİTKİDİR. GENELDE SALATALARDA, ÇORBALARDA, ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNDE KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
MENENGİÇ (1 kg)
₺ 60,00
BOYLARI 6-9 M’YE KADAR BÜYÜYEN VE MEYVESİ KÜÇÜK KÜRE BİÇİMİNDE OLUP OLGUNLAŞTIKÇA YEŞİL VE MAVİYE DÖNÜŞEN EYLÜL-EKİM AYLARINDA TOPLANAN SAKIZ AĞACIGİLLER FAMİLYASINDAN OLAN VE AKDENİZ BÖLGESİNİN KIRSAL KESİMLERİNDE YETİŞEN BİR ÇALI TÜRÜDÜR. (KG Fiyatıdır)
SAMANDAĞ TOZ YEŞİL BİBER (1 kg)
₺ 110,00
HATAY’A ÖZGÜ ÜÇ DAMARLI, ACI VE ETLİ SAMANDAĞ BİBERİNİ DOĞAL YEŞİL RENGİNDE KURUTARAK SİZİN İÇİN TOZ HALİNE GETİRDİK. (KG Fiyatıdır)
ZERDEÇAL (kök) (1 kg)
₺ 65,00
ZERDEÇAL, ZENCEFİL İLE AYNI AİLEDEN GELEN ÇOK YILLIK TROPİK BİR BİTKİDİR. BAHARAT OLARAK KULLANILAN KISMI YUMRU ŞEKLİNDEKİ KÖKLERİN KURUTULMUŞ HALİDİR. (KG Fiyatıdır)
ZAHTER (KURU) (100gr)
₺ 15,00
ZAHTER KARA KEKİK YA DA DAĞ KEKİĞİ OLARAK BİLİNEN BALLIBABAGİLLER AİLESİ AİT BİR OTTUR. KEKİKTEN DAHA ACI VE SERTTİR. AKDENİZ ÜLKELERİNDE KEKİĞİN YERİNE KULLANILDIĞI GİBİ ÇAY OLARAK DEMLENEREK DE TÜKETİLEBİLİR. (KG Fiyatıdır)
EL YAPIMI İSOT (1 kg)
₺ 42,00
İSOT, ACI KIRMIZI BİBERLERİN ÇEKİLEREK PUL HALİNE GETİRİLMESİNİN ARDINDAN GÜNEŞ ALTINDA 3 GÜN KURUTULMASI İLE SİYAH RENGİNİ ALIR. İSOT ACI BİBER YEMEKLERDE SON DERECE GENİŞ BİR KULLANIM ALANI OLAN BAHARAT TÜRÜDÜR. İSOT, ACI BİBERİN KURUTULARAK ÖĞÜTÜLMÜŞ ŞEKLİ OLDUĞUNDAN ÇORBALARDA VE FARKLI YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.