Tarçın (Tane)
İnceleme (0)
“Tarçın (Tane)” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
İlgili ürünler
SAMANDAĞ TOZ YEŞİL BİBER (1 kg)
₺ 110,00
HATAY’A ÖZGÜ ÜÇ DAMARLI, ACI VE ETLİ SAMANDAĞ BİBERİNİ DOĞAL YEŞİL RENGİNDE KURUTARAK SİZİN İÇİN TOZ HALİNE GETİRDİK. (KG Fiyatıdır)
KARANFİL (100 gr)
₺ 15,00
KURABİYE, KEK, ELMA SOSU VE DİĞER TATLILARA LEZZET VERMESİ İÇİN; KOMPOSTOLARA VE ŞERBETLERE AROMA VERMESİ İÇİN KONULUR. ET, TAVUK VE BALIK SULARINDA DA KULLANILAN KARANFİL, BARBEKÜ VE KOKTEYL SOSLARINDA HARİKALAR YARATIR. (KG Fiyatıdır)
SARIMSAK (TOZ)
₺ 45,00
SARIMSAĞIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. TOZ SARIMSAK, ÇİĞ SARIMSAK KULLANILAN TÜM YEMEK VE KARIŞIMLARDA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
KÜNCÜ SUSAM (1 kg)
₺ 40,00
BİLDİĞİMİZ BEYAZ SUSAMLAR BU SUSAMIN KABUĞUNUN FARKLI İŞLEMLERDEN GEÇİRİLEREK SOYULMASI İLE MEYDANA GELİR. KABUKLU KÜNCÜ BEYAZ SUSAMA GÖRE DAHA DOĞAL VE DAHA LEZZETLİDİR. RENGİ DOĞALDIR VE YAĞ ORANI DAHA YÜKSEKTİR. (KG Fiyatıdır)
SUSAM (1 kg)
₺ 30,00
TARİH BOYUNCA TOHUMLARI İÇİN YETİŞTİRİLEN VE YAĞI ÇIKARILAN İLK BİTKİLERDEN BİRİDİR. KÜÇÜK, YASSI VE OVAL BİÇİMDEKİ TANECİKLER YAĞ İÇERİĞİNDEN ÖTÜRÜ PARLAK VE YUMUŞAK GÖRÜNÜME SAHİPTİR. EKMEĞİN, SİMİDİN, BÖREĞİN VE DİĞER TUZLU HAMUR İŞLERİNİN ALIŞKIN OLDUĞUMUZ LEZZETİNİ KAZANMASINI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TAMAMLAYICILARINDAN BİRİDİR. (KG Fiyatıdır)
ÇÖREKOTU (1 kg)
₺ 60,00
TUZLU PASTALARDA, ÇÖREKLERDE, BÖREKLERDE, EKMEKLERDE KULLANILIR. HEM TOZ HEM DE TANE OLARAK BALA, YOĞURDA VE SALATALARA EKLENEREK TÜKETİLEBİLİR. SON YILLARDA YAĞI DA SALATALARDA SIKLIKLA KULLANILMAKTADIR. YAĞ OLARAK KULLANIMIN SOĞUK SIKIM ÇÖREKOTU YAĞI TERCİH EDİLMELİDİR.(KG Fiyatıdır)
NANE (1 kg)
₺ 60,00
NANE, YAPRAKLARI TAZE VE UZUN SÜRELİ KULLANIM İÇİN KURUTULARAK KULLANILAN ÇOK YILLIK OTSU BİR BİTKİDİR. GENELDE SALATALARDA, ÇORBALARDA, ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNDE KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
EL YAPIMI İSOT (1 kg)
₺ 42,00
İSOT, ACI KIRMIZI BİBERLERİN ÇEKİLEREK PUL HALİNE GETİRİLMESİNİN ARDINDAN GÜNEŞ ALTINDA 3 GÜN KURUTULMASI İLE SİYAH RENGİNİ ALIR. İSOT ACI BİBER YEMEKLERDE SON DERECE GENİŞ BİR KULLANIM ALANI OLAN BAHARAT TÜRÜDÜR. İSOT, ACI BİBERİN KURUTULARAK ÖĞÜTÜLMÜŞ ŞEKLİ OLDUĞUNDAN ÇORBALARDA VE FARKLI YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.