SOĞAN (TOZ) (500 gr)
₺ 25,00
SOĞANIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. SOĞAN KULLANILAN TÜM YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
SARIMSAK (TOZ)
₺ 45,00
SARIMSAĞIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. TOZ SARIMSAK, ÇİĞ SARIMSAK KULLANILAN TÜM YEMEK VE KARIŞIMLARDA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
ÇÖREKOTU (1 kg)
₺ 60,00
TUZLU PASTALARDA, ÇÖREKLERDE, BÖREKLERDE, EKMEKLERDE KULLANILIR. HEM TOZ HEM DE TANE OLARAK BALA, YOĞURDA VE SALATALARA EKLENEREK TÜKETİLEBİLİR. SON YILLARDA YAĞI DA SALATALARDA SIKLIKLA KULLANILMAKTADIR. YAĞ OLARAK KULLANIMIN SOĞUK SIKIM ÇÖREKOTU YAĞI TERCİH EDİLMELİDİR.(KG Fiyatıdır)
NANE (1 kg)
₺ 60,00
NANE, YAPRAKLARI TAZE VE UZUN SÜRELİ KULLANIM İÇİN KURUTULARAK KULLANILAN ÇOK YILLIK OTSU BİR BİTKİDİR. GENELDE SALATALARDA, ÇORBALARDA, ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNDE KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
SUSAM (1 kg)
₺ 30,00
TARİH BOYUNCA TOHUMLARI İÇİN YETİŞTİRİLEN VE YAĞI ÇIKARILAN İLK BİTKİLERDEN BİRİDİR. KÜÇÜK, YASSI VE OVAL BİÇİMDEKİ TANECİKLER YAĞ İÇERİĞİNDEN ÖTÜRÜ PARLAK VE YUMUŞAK GÖRÜNÜME SAHİPTİR. EKMEĞİN, SİMİDİN, BÖREĞİN VE DİĞER TUZLU HAMUR İŞLERİNİN ALIŞKIN OLDUĞUMUZ LEZZETİNİ KAZANMASINI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TAMAMLAYICILARINDAN BİRİDİR. (KG Fiyatıdır)
SOĞAN (TOZ) (1 kg)
₺ 50,00
SOĞANIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. SOĞAN KULLANILAN TÜM YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
EL YAPIMI İSOT (1 kg)
₺ 42,00
İSOT, ACI KIRMIZI BİBERLERİN ÇEKİLEREK PUL HALİNE GETİRİLMESİNİN ARDINDAN GÜNEŞ ALTINDA 3 GÜN KURUTULMASI İLE SİYAH RENGİNİ ALIR. İSOT ACI BİBER YEMEKLERDE SON DERECE GENİŞ BİR KULLANIM ALANI OLAN BAHARAT TÜRÜDÜR. İSOT, ACI BİBERİN KURUTULARAK ÖĞÜTÜLMÜŞ ŞEKLİ OLDUĞUNDAN ÇORBALARDA VE FARKLI YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
LİMON TUZU (1 kg)
₺ 30,00
TÜRK MUTFAĞINDA GENELLİKLE REÇEL VE TURŞULARIN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN KULLLANILIR. GÜNÜMÜZDE KİMYASAL TEMİZLEYİCİLERİ KULLANMAK İSTEMEYENLER LİMON TUZUNU DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE KULLANMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
KARABİBER (TANE) (100 gr)
₺ 10,00
KARABİBER, YEMEKLERE ACI VE İŞTAH AÇICI BİR LEZZET KATMAK İÇİN KULLANILAN, DÜNYANIN EN YAYGIN BAHARATLARINDAN BİRİDİR. TÜRK MUTFAĞINDA DA ÇORBALARDAN, ET YEMEKLERİNE, ZEYTİNYAĞLILARDAN BÖREKLERE KADAR ÇOK GENİŞ BİR KULLANIM ALANINA SAHİPTİR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.