KÖMBE BAHARATI (500 gr)
₺ 40,00
KÖMBE BAHARATI ,7 ÇEŞİT BAHARAT KARIŞIMI İÇERİR :TARÇIN, KARANFİL, YENİBAHAR, MAHLEP, DAMLA SAKIZI ,MUSKAT, ZENCEFİL. LEZZETLİ BİR KÖMBE YAPABİLMENİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BAHARATTIR. KÖMBE YAPARKEN 1KG İÇİN 10 GRAM KULLANILMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
KİŞNİŞ (TOZ) (1 kg)
₺ 30,00
KİŞNİŞ, BİNLERCE YILDIR EGE VE ASYA BÖLGESİNDE KULLANILAN, GÜNÜMÜZDE BATIDA DA YAYGIN OLARAK KULLANILMAYA BAŞLANMIŞ BİR BAHARATTIR. ET YEMEKLERİNDE, TAVUK YEMEKLERİNDE, ÇORBALARDA VE SOSLARDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
KİMYON (TANE) (100 gr)
₺ 5,00
HUMUS, FALAFEL GİBİ YEMEKLERİN VAZGEÇİLMEZİ KİMYON; ET, PEYNİR VE MERCİMEK BAŞTA OLMAK ÜZERE BUGÜN DÜNYA MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETLERİNİN HAZIRLANMASINDA SEVİLEREK KULLANILAN BİR BAHARATTIR. (KG Fiyatıdır)
SUSAM (1 kg)
₺ 30,00
TARİH BOYUNCA TOHUMLARI İÇİN YETİŞTİRİLEN VE YAĞI ÇIKARILAN İLK BİTKİLERDEN BİRİDİR. KÜÇÜK, YASSI VE OVAL BİÇİMDEKİ TANECİKLER YAĞ İÇERİĞİNDEN ÖTÜRÜ PARLAK VE YUMUŞAK GÖRÜNÜME SAHİPTİR. EKMEĞİN, SİMİDİN, BÖREĞİN VE DİĞER TUZLU HAMUR İŞLERİNİN ALIŞKIN OLDUĞUMUZ LEZZETİNİ KAZANMASINI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TAMAMLAYICILARINDAN BİRİDİR. (KG Fiyatıdır)
KEKİK (1 kg)
₺ 65,00
ET YEMEKLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ÇEŞNİSİ OLAN KEKİK ALÇAK BOYLU ÇALI FORMUNDA YAYILARAK BÜYÜR. ET YEMEKLERİ, SEBZE YEMEKLERİ, ÇEŞİTLİ SOS VE SALATALAR, PEYNİRLER VE HATTA SOSİSLER BU EŞSİZ BAHARAT İLE LEZZETLENİR. (KG Fiyatıdır)
KÜNCÜ SUSAM (1 kg)
₺ 40,00
BİLDİĞİMİZ BEYAZ SUSAMLAR BU SUSAMIN KABUĞUNUN FARKLI İŞLEMLERDEN GEÇİRİLEREK SOYULMASI İLE MEYDANA GELİR. KABUKLU KÜNCÜ BEYAZ SUSAMA GÖRE DAHA DOĞAL VE DAHA LEZZETLİDİR. RENGİ DOĞALDIR VE YAĞ ORANI DAHA YÜKSEKTİR. (KG Fiyatıdır)
ZAHTER (KURU) (100gr)
₺ 15,00
ZAHTER KARA KEKİK YA DA DAĞ KEKİĞİ OLARAK BİLİNEN BALLIBABAGİLLER AİLESİ AİT BİR OTTUR. KEKİKTEN DAHA ACI VE SERTTİR. AKDENİZ ÜLKELERİNDE KEKİĞİN YERİNE KULLANILDIĞI GİBİ ÇAY OLARAK DEMLENEREK DE TÜKETİLEBİLİR. (KG Fiyatıdır)
YENİBAHAR (TANE – TOZ) (1 kg)
₺ 60,00
ANAVATANI OLARAK MEKSİKA VE JAMAİKA GÖSTERİLEBİLİR. ET YEMEKLERİNDE, TAVUK YEMEKLERİNDE, PİLAVLARDA, DOLMALARDA SIKLIKLA KULLANILIR. DOLMA BAHARININ TEMEL MADDESİDİR. (KG Fiyatıdır)
KARBONAT (250 gr)
₺ 5,00
PİŞİRME İŞLEMLERİNDE MAYALANMA SÜRECİNİ BAŞLATMAK AMACIYLA YAYGIN OLARAK KARBONAT KULLANILIR. KEK, EKMEK VE BENZERİ HAMUR İŞİ YİYECEKLERİN BOŞLUKLU YAPISININ OLUŞMASINI SAĞLAR. GÜNÜMÜZDE KİMYASAL TEMİZLEYİCİLERİ KULLANMAK İSTEMEYENLER KARBONATI DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE KULLANMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.