KIRMIZI TOZ BİBER (TATLI) (250 gr)
₺ 10,00
ETLİ, TATLI, TAM OLGUN, KIRMIZIBİBERLERİN ÇEKİRDEKLERİNDEN TEMİZLENEREK KURUTULMASINDAN SONRA TOZ HALİNDE ÖĞÜTÜLMESİ İLE ELDE EDİLEN TOZ BİBER TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLARINA DAİR HER ÇEŞİT YEMEĞİN HAZIRLANMASINDA SİHİRLİ BİR DEĞNEK GİBİ LEZZET KATAR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
BİBERİYE (1 kg)
₺ 40,00
DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE KÜLTÜRÜ YAPILAN BİBERİYE BAŞTA TÜRKİYE OLMAK ÜZERE ÖZELLİKLE AKDENİZ'E KIYISI OLAN ÜLKELERDE YETİŞİR. ET YEMEKLERİNDE SARIMSAKLA BİRLİKTE, BALIK, SEBZE YEMEKLERİ VE DOMATES SOSLARINDA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
SOĞAN (TOZ) (1 kg)
₺ 50,00
SOĞANIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. SOĞAN KULLANILAN TÜM YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
LİMON TUZU (1 kg)
₺ 30,00
TÜRK MUTFAĞINDA GENELLİKLE REÇEL VE TURŞULARIN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN KULLLANILIR. GÜNÜMÜZDE KİMYASAL TEMİZLEYİCİLERİ KULLANMAK İSTEMEYENLER LİMON TUZUNU DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE KULLANMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
KARBONAT (250 gr)
₺ 5,00
PİŞİRME İŞLEMLERİNDE MAYALANMA SÜRECİNİ BAŞLATMAK AMACIYLA YAYGIN OLARAK KARBONAT KULLANILIR. KEK, EKMEK VE BENZERİ HAMUR İŞİ YİYECEKLERİN BOŞLUKLU YAPISININ OLUŞMASINI SAĞLAR. GÜNÜMÜZDE KİMYASAL TEMİZLEYİCİLERİ KULLANMAK İSTEMEYENLER KARBONATI DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE KULLANMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
KARANFİL (100 gr)
₺ 15,00
KURABİYE, KEK, ELMA SOSU VE DİĞER TATLILARA LEZZET VERMESİ İÇİN; KOMPOSTOLARA VE ŞERBETLERE AROMA VERMESİ İÇİN KONULUR. ET, TAVUK VE BALIK SULARINDA DA KULLANILAN KARANFİL, BARBEKÜ VE KOKTEYL SOSLARINDA HARİKALAR YARATIR. (KG Fiyatıdır)
KÖMBE BAHARATI (1 kg)
₺ 80,00
KÖMBE BAHARATI ,7 ÇEŞİT BAHARAT KARIŞIMI İÇERİR :TARÇIN, KARANFİL, YENİBAHAR, MAHLEP, DAMLA SAKIZI ,MUSKAT, ZENCEFİL. LEZZETLİ BİR KÖMBE YAPABİLMENİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BAHARATTIR. KÖMBE YAPARKEN 1KG İÇİN 10 GRAM KULLANILMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
SARIMSAK (TOZ)
₺ 45,00
SARIMSAĞIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. TOZ SARIMSAK, ÇİĞ SARIMSAK KULLANILAN TÜM YEMEK VE KARIŞIMLARDA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
ÇÖREKOTU (1 kg)
₺ 60,00
TUZLU PASTALARDA, ÇÖREKLERDE, BÖREKLERDE, EKMEKLERDE KULLANILIR. HEM TOZ HEM DE TANE OLARAK BALA, YOĞURDA VE SALATALARA EKLENEREK TÜKETİLEBİLİR. SON YILLARDA YAĞI DA SALATALARDA SIKLIKLA KULLANILMAKTADIR. YAĞ OLARAK KULLANIMIN SOĞUK SIKIM ÇÖREKOTU YAĞI TERCİH EDİLMELİDİR.(KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.