KAPARİ (370 ml)
₺ 20,00
KAPARİ TURŞUSU, KAPARİ BİTKİSİNİN HASATINDAN SONRA, DOĞAL KAYNAK SUYU, TUZ VE SİRKE İLE SALAMURA EDİLİREK HAZIRLANIR, HERHANGİ BİR KATKI MADDESİ KOYULMADAN KAVANOZLANIR. ÇOK ŞİFALI BİR BİTKİ OLAN KAPARİ, GEBRE OTU OLARAK DA BİLİNİR.
İlgili ürünler
TOMBUL BİBER TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK TOMBUL BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
KORNİŞON TURŞU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK KORNİŞON TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
ENGİNAR KALBİ (SALAMURA) (400 ml)
ENGİNAR, LİMON, KAYA TUZU, ZEYTİNYAĞ VE MAYDANOZ İLE YAPTIĞIMIZ TURŞUMUZU ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNİZİN YANINDA KEYİFLE TÜKETEBİLİRSİNİZ.
YEŞİL DOMATES TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK CİN YEŞİL DOMATES TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
BİBER TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
DENİZ BÖRÜLCESİ TURŞUSU (660 ml)
DENİZ BÖRÜLCESİ, DENİZ KIYISINA YAKIN YERLERDE YETİŞEN BİR BİTKİDİR. DENİZ KIYILARINDA SUYUN GEL-GİT YAPTIĞI YERLERDE, SULAR ÇEKİLDİKTEN SONRA YETİŞEN DENİZ BÖRÜLCESİ; TUZLU, EKŞİ AMA ÇOK LEZZETLİDİR. KILÇIKLARINI AYIKLAYARAK YAPTIĞIMIZ TURŞU İLE SARIMSAK, LİMON VE ZEYTİNYAĞ EKLENEREK SALATASI YAPILIR.
Yeşil Domates Turşusu
CİN BİBER TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK CİN BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.