EL YAPIMI İSOT (1 kg)
₺ 42,00
İSOT, ACI KIRMIZI BİBERLERİN ÇEKİLEREK PUL HALİNE GETİRİLMESİNİN ARDINDAN GÜNEŞ ALTINDA 3 GÜN KURUTULMASI İLE SİYAH RENGİNİ ALIR. İSOT ACI BİBER YEMEKLERDE SON DERECE GENİŞ BİR KULLANIM ALANI OLAN BAHARAT TÜRÜDÜR. İSOT, ACI BİBERİN KURUTULARAK ÖĞÜTÜLMÜŞ ŞEKLİ OLDUĞUNDAN ÇORBALARDA VE FARKLI YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
KARANFİL (100 gr)
₺ 15,00
KURABİYE, KEK, ELMA SOSU VE DİĞER TATLILARA LEZZET VERMESİ İÇİN; KOMPOSTOLARA VE ŞERBETLERE AROMA VERMESİ İÇİN KONULUR. ET, TAVUK VE BALIK SULARINDA DA KULLANILAN KARANFİL, BARBEKÜ VE KOKTEYL SOSLARINDA HARİKALAR YARATIR. (KG Fiyatıdır)
KEKİK (1 kg)
₺ 65,00
ET YEMEKLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ÇEŞNİSİ OLAN KEKİK ALÇAK BOYLU ÇALI FORMUNDA YAYILARAK BÜYÜR. ET YEMEKLERİ, SEBZE YEMEKLERİ, ÇEŞİTLİ SOS VE SALATALAR, PEYNİRLER VE HATTA SOSİSLER BU EŞSİZ BAHARAT İLE LEZZETLENİR. (KG Fiyatıdır)
KİŞNİŞ (TOZ) (1 kg)
₺ 30,00
KİŞNİŞ, BİNLERCE YILDIR EGE VE ASYA BÖLGESİNDE KULLANILAN, GÜNÜMÜZDE BATIDA DA YAYGIN OLARAK KULLANILMAYA BAŞLANMIŞ BİR BAHARATTIR. ET YEMEKLERİNDE, TAVUK YEMEKLERİNDE, ÇORBALARDA VE SOSLARDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
REYHAN (1 kg)
₺ 100,00
KOKUSU VE TADIYLA SON DERECE SEVİLEN BİR BİTKİ OLAN REYHAN, ÖZELLİKLE İTALYAN MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR. DOMATES VE SARIMSAKLA MÜKEMMEL BİR UYUMU VARDIR. (KG Fiyatıdır)
KÖFTE BAHARI (1 kg)
₺ 50,00
ET KÖFTESİNE EK OLARAK PEYNİRDEN, SEBZELERDEN, TAVUKTAN VE HATTA TOFUDAN YAPILAN KÖFTELERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
ZERDEÇAL (kök) (1 kg)
₺ 65,00
ZERDEÇAL, ZENCEFİL İLE AYNI AİLEDEN GELEN ÇOK YILLIK TROPİK BİR BİTKİDİR. BAHARAT OLARAK KULLANILAN KISMI YUMRU ŞEKLİNDEKİ KÖKLERİN KURUTULMUŞ HALİDİR. (KG Fiyatıdır)
KARABİBER (TANE) (100 gr)
₺ 10,00
KARABİBER, YEMEKLERE ACI VE İŞTAH AÇICI BİR LEZZET KATMAK İÇİN KULLANILAN, DÜNYANIN EN YAYGIN BAHARATLARINDAN BİRİDİR. TÜRK MUTFAĞINDA DA ÇORBALARDAN, ET YEMEKLERİNE, ZEYTİNYAĞLILARDAN BÖREKLERE KADAR ÇOK GENİŞ BİR KULLANIM ALANINA SAHİPTİR. (KG Fiyatıdır)
SUSAM (1 kg)
₺ 30,00
TARİH BOYUNCA TOHUMLARI İÇİN YETİŞTİRİLEN VE YAĞI ÇIKARILAN İLK BİTKİLERDEN BİRİDİR. KÜÇÜK, YASSI VE OVAL BİÇİMDEKİ TANECİKLER YAĞ İÇERİĞİNDEN ÖTÜRÜ PARLAK VE YUMUŞAK GÖRÜNÜME SAHİPTİR. EKMEĞİN, SİMİDİN, BÖREĞİN VE DİĞER TUZLU HAMUR İŞLERİNİN ALIŞKIN OLDUĞUMUZ LEZZETİNİ KAZANMASINI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TAMAMLAYICILARINDAN BİRİDİR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.