İlgili ürünler
HUMUS (500 gr)
₺ 30,00
NOHUT, TAHİN, SARIMSAK, KİMYON, LİMON VE ZEYTİNYAĞ İLE YAPTIĞIMIZ LEZZETLİ BİR MEZEDİR.
Taze Zahter
₺ 5,00
Orjinali Altınözü ve Yayladağ ilçelerinin dağlık kesimlerinde kendiliğinden yetişen bir cins kekik olup, bölgemizde salatasını yapmak, salamurasını yapmak ve kurutulmak suretiyle tüketilir. Çok yoğun bir araması vardır. Mart, nisan, mayıs, haziran aylarında satışa sunulmaktadır. Fiyat 100gr. içindir.
Zeytin Salatası
₺ 35,00
Çekirdekleri çıkarılarak yapılan Hatay el kırması zeytinimize biber salçası, domates, domates salçası, dut şurubu, nar ekşisi zeytinyağ, zahter, kişniş ve maydanoz eklenerek yapılan salatadır. Mezelerimiz kilogram usulüyle satılmaktadır.
Kuru Domates Salatası
₺ 50,00
Sezonda tuzla kuruttuğumuz kuru domateslerin bir miktar sıcak suda bekletildikten sonra hakiki zeytinyağ, zahter, dökülmüş sarımsak ve çok az nar ekşisi ile 48 saat marine edildikten sonra hazırlanan lezzetli bir mezedir. Mezelerimiz kilogram usulü satılmaktadır.
KABAK
₺ 20,00
Antakya’ya has su kabağının sadece uç kısımlarının oyulmak suretiyle kurutulmasıyla sizler için hazırladığımız kuru sebzedir.
Cevizli Biber (1 kg)
₺ 60,00
BAŞ BİBER, ÇEKİLMİŞ CEVİZ, KİMYON, TUZ VE ZEYTİNYAĞ İLE YAPTIĞIMIZ HATAY’A ÖZEL BİR MEZEDİR.
Deniz Börülcesi
₺ 20,00
Çoğunlukla Adana Ceyhan bölgesinde yetişen deniz börülcelerine sirke ve sarımsak ilave ederek hazırladıgımız bir tür salamuradır. Turşularımızda koruyucu madde bulunmamaktadır. Bu sebeple turşularımız da açıldıktan sonra barlanma dediğimiz mayanın sıcakta su üstüne çıkması gerçekleşebilir. Fiyat 400gr. üzerindendir.
Organik Alıç
₺ 45,00
Hatay’ın rakımı en yüksek ilçesi Belen bölgesinde ağaçların yıl boyu doğal gübre ve sulama yöntemiyle bakılması neticesinde ortaya çıkan organik alıç meyvemiz eylül ekim kasım aylarında satışa sunulmaktadır. Türkiye’de sadece Hatay’da yetişen çok güzel kalp dostu meyvedir.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.