FİRİK BULGURU (500 gr)
FİRİK BULGURU (500 gr)
₺ 10,00
TARLADA BULUNAN BUĞDAY BAŞAKLARI İÇERİSİNDE BULUNAN TANELER OLGUNLAŞIR, SERTLEŞİR VE HENÜZ TAM KURUMADAN DESTELER HALİNDE TOPLANIR. TOPLANAN BU DESTELER ATEŞ ÜZERİNDE ÜTÜLÜR. FİRİK BUĞDAYIN İS KOKAN AROMASI VE KAVRULARAK KAZANDIĞI GEVREKLİĞİ VE KOKUSU İNSANI KENDİNE ÇEKER. (500 gr Fiyatıdır)
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
İlgili ürünler
KISIRLIK BULGUR (SARI) (500 gr)
YARMA KIRIĞI
YARMA, SAĞLIKLI BESİNLER ARASINDA YER ALIR, HEMEN HEMEN HER İLİMİZDE ÜRETİLEN BİR TAHILDIR. YARMA KIRIĞI İÇLİ KÖFTE YAPIMINDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
BAKLA İÇİ
DOĞAL PROTEİN VE LİF KAYNAĞI, SİNDİRİM SİSTEMİ İÇİN DÜZENLEYİCİ ÖZELLİKTE OLAN İÇ BAKLA; BAKLANIN KURUTULMUŞ KABUKLU İÇ TANELERİNİN AYIKLANMASI İLE ELDE EDİLİR. FAVA NIN BİR NUMARALI MALZEMESİDİR. (KG Fiyatıdır)
KISIRLIK BULGUR (ESMER)
BUĞDAYLARIN KAYNATILMASI, KURUTULMASI VE İNCE KIRILMASIYLA ELDE EDİLİR. DOLMALARDA, KISIRDA, İÇLİ KÖFTEDE VE ÇİĞ KÖFTE YAPIMINDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
KURU FASULYE (500 gr)
NOHUT
NOHUT, DOYURUCU VE ÇEŞNİLENDİRİCİ ÖZELLİĞİNİN YANINDA; MİNERALLERCE ZENGİN OLUŞU VE YÜKSEK BİTKİSEL PROTEİN DEĞERİ İLE TÜRK HALK MUTFAĞININ BAŞ TACI BAKLAGİLLERİNİN BAŞINDA GELİR. (KG Fiyatıdır)
KEPSE PİRİNCİ
ANTAKYA MUTFAĞINDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN KEPSE, ARAP MUTFAĞINDAN GELİP ÜLKEMİZDE DE OLDUKÇA SEVİLEN BİR YEMEKTİR. İÇERİĞİNDE DOMATES, KIRMIZI BİBER, HAVUÇ, SARIMSAK GİBİ SEBZELER İLE TARÇIN, ZENCEFİL, SAFRAN GİBİ BAHARATLAR OLAN KEPSE PİLAVI YAPIMINDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.