BİBERİYE (250 gr)
₺ 10,00
DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE KÜLTÜRÜ YAPILAN BİBERİYE BAŞTA TÜRKİYE OLMAK ÜZERE ÖZELLİKLE AKDENİZ’E KIYISI OLAN ÜLKELERDE YETİŞİR. ET YEMEKLERİNDE SARIMSAKLA BİRLİKTE, BALIK, SEBZE YEMEKLERİ VE DOMATES SOSLARINDA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
Kategoriler: BAHARATLAR
İlgili ürünler
KIRMIZI TOZ BİBER (ACI) (100 gr)
₺ 4,00
ETLİ, TATLI, TAM OLGUN, KIRMIZIBİBERLERİN ÇEKİRDEKLERİNDEN TEMİZLENEREK KURUTULMASINDAN SONRA TOZ HALİNDE ÖĞÜTÜLMESİ İLE ELDE EDİLEN TOZ BİBER TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLARINA DAİR HER ÇEŞİT YEMEĞİN HAZIRLANMASINDA SİHİRLİ BİR DEĞNEK GİBİ LEZZET KATAR. (KG Fiyatıdır)
DOMATES (TOZ) (100 gr)
₺ 6,00
ET, TAVUK, SALATA, KÖFTE, ÇİĞ KÖFTE, ZEYTİN GİBİ ÜRÜNLERİN SOSLARINDA, ÇORBA ÇEŞİTLERİNDE, ÇOCUKLARIN KATI GIDAYA GEÇİŞ YEMEKLERİNDE, POĞAÇA, BÖREK HARCINDA, MAKARNA, MANTI VB. HAMURLU YEMEKLERDE, ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL YAPILAN KESME MAKARNALARDA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLİRSİNİZ.(KG Fiyatıdır)
SOĞAN (TOZ) (1 kg)
₺ 50,00
SOĞANIN KURUTULARAK TOZ HALİNE GETİRİLMİŞ ŞEKLİDİR. SOĞAN KULLANILAN TÜM YEMEKLERDE KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
KETEN TOHUMU (1 Kg)
₺ 40,00
KETEN TOHUMU İLKEL ZAMANLARDAN BERİ YETİŞTİRİLEN, ORTADOĞU VE HİNDİSTAN’A ÖZGÜ BİR BİTKİDİR. EKMEK YA DA MÜSLİDE, MUFFİN VE KAHVALTI BARLARINDA KULLANILABİLİR. (KG Fiyatıdır)
KÖMBE BAHARATI (1 kg)
₺ 80,00
KÖMBE BAHARATI ,7 ÇEŞİT BAHARAT KARIŞIMI İÇERİR :TARÇIN, KARANFİL, YENİBAHAR, MAHLEP, DAMLA SAKIZI ,MUSKAT, ZENCEFİL. LEZZETLİ BİR KÖMBE YAPABİLMENİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BAHARATTIR. KÖMBE YAPARKEN 1KG İÇİN 10 GRAM KULLANILMAKTADIR. (KG Fiyatıdır)
REYHAN (1 kg)
₺ 100,00
KOKUSU VE TADIYLA SON DERECE SEVİLEN BİR BİTKİ OLAN REYHAN, ÖZELLİKLE İTALYAN MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR. DOMATES VE SARIMSAKLA MÜKEMMEL BİR UYUMU VARDIR. (KG Fiyatıdır)
KİŞNİŞ (TOZ) (1 kg)
₺ 30,00
KİŞNİŞ, BİNLERCE YILDIR EGE VE ASYA BÖLGESİNDE KULLANILAN, GÜNÜMÜZDE BATIDA DA YAYGIN OLARAK KULLANILMAYA BAŞLANMIŞ BİR BAHARATTIR. ET YEMEKLERİNDE, TAVUK YEMEKLERİNDE, ÇORBALARDA VE SOSLARDA KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
SUMAK (TANE) (1 kg)
₺ 60,00
SUMAK, ORTADOĞU'DA YEREL OLARAK YETİŞEN BİR ÇALI BİTKİSİNE AİT MEYVELERİN KURUTULUP TOZ HALİNE GETİRİLMESİYLE ELDE EDİLİR. SUMAK BİTKİSİ, TÜRKİYE VE ARAP ÜLKELERİNDE YAYGIN OLARAK KULLANILIR. (KG Fiyatıdır)
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.