BİBER TURŞUSU (2 lt)
₺ 25,00
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
İlgili ürünler
BAMYA TURŞUSU (660 ml) (kavanoz)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK BAMYA TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
TOMBUL BİBER TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK TOMBUL BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?














ELMA SİRKESİ (500 ml)
ŞALGAM (2 LT)
CİN BİBER TURŞUSU (2 lt)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK CİN BİBER TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
DENİZ FASULYESİ TURŞUSU (660 ml)
DENİZ BÖRÜLCESİNİN YAYGIN OLARAK BİLİNMESİNE KARŞIN, DENİZ FASULYESİ SIKLIKLA TÜKETİLMEMEKTEDİR. ANCAK OLDUKÇA LEZZETLİ SALATASI OLUR. MAYIS AYINDA DENİZ KIYISINDA YETİŞEN DENİZ FASULYELERİ ÖZENLE TOPLANIR. SİRKE VE TUZLU SU İLE BİRLİKTE KAVANOZLANIR. DENİZ FASULYESİ DENİZ KENARLARINDA YETİŞEN YABANİ BİR OTTUR. OTUN KENDİSİ TUZLU OLDUĞU İÇİN SALATASINI YAPARKEN FAZLADAN TUZ İLAVE ETMEYE GEREK YOKTUR.
ENGİNAR SİRKESİ (500 ml)
ZAHTER (SALAMURA) (370 ml)
MEVSİMİNDE TOPLANAN ZAHTER YIKANIP DOĞRANIR, İÇİNE ZEYTİNYAĞI, KAYA TUZU EKLENEREK SALAMURA HALİNE GETİRİLİR. KAPAKLAR KAYNATILARAK KAPATILDIĞI İÇİN VAKUMLUDUR, 1 YIL TAZELİĞİNİ KORUR. SALATASINI YAPABİLECEĞİNİZ GİBİ YAPACAĞINIZ DİĞER SALATALARA DA TAT VERMESİ İÇİN EKLEYEBİLİRSİNİZ. ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNE DE ÇOK YAKIŞIR.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.