İlgili ürünler
KURU İNCİR REÇELİ (37 CL)
₺ 20,00
HATAY’IN DAĞ İNCİRLERİNİ KURUTTUKTAN SONRA DİLİMLEYİP PANCAR ŞEKERİ İLE KAYNATILARAK YAPILIR.
DAMLA SAKIZI REÇELİ (37 CL)
₺ 20,00
SAKIZ AĞACINDAN DOĞAL ELDE EDİLEN DAMLA SAKIZININ ŞEKER İLE KAYNATILMASIYLA ELDE ETTİĞİMİZ REÇELİ KEK, KURABİYE, SÜTLÜ TATLILARDA VE KAHVENİZDE KULLANABİLİRSİNİZ.
KARPUZ REÇELİ (1 kg)
₺ 40,00
CAM GİBİ BERRAK GÖRÜNTÜSÜ VE FARKLI LEZZETİYLE KAHVALTILARINIZA TAT KATACAK BİR REÇEL. PANCAR ŞEKERİ İLE YAPILMIŞTIR.
TATLI PATATES REÇELİ (72 CL)
₺ 40,00
Lif oranı çok yüksek olan, bölgemizde yetişen tatlı patatesleri daha çok ince ve uzun çeşitlerinden seçerek kaynattığımız bir reçeldir. Tadının kestane şekerine benzediği söylenmektedir. Kg. fiyatıdır.
YEŞİL İNCİR REÇELİ (72 CL)
₺ 40,00
NİSAN - MAYIS AYLARINDA YETİŞEN İĞLEK DEDİĞİMİZ OLGUNLAŞMAYAN İNCİRLERİ KİREÇLİ SUDA BEKLETTİKTEN SONRA ŞEKERE YATIRARAK YAPTIĞIMIZ REÇELDİR. PANCAR ŞEKERİYLE YAPILIR.
VİŞNE REÇELİ (37 CL)
₺ 20,00
VİŞNENİN O EKŞİ TADIYLA PANCAR ŞEKERİNİN TATLILIĞI BİRLEŞİNCE ORTAYA TADINA DOYULMAZ BİR LEZZET ÇIKIYOR.
YABAN MERSİNİ REÇELİ (72 CL)
₺ 40,00
RİZE-ÇAYELİ’NİN TAZE YABAN MERSİNLERİ İLE PANCAR ŞEKERİYLE YAPTIĞIMIZ REÇELİMİZ TADIYLA FARK YARATIYOR.
PATLICAN REÇELİ (72 cl)
₺ 40,00
Patlıcanın bittiği sezonda bahçede kalan, büyümeyen patlıcanlarla yapılır ve içine ceviz doldurulup şekerle pişirildikten sonra sizlere sunulur. Fiyat 800 gr. içindir.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.