ALIÇ SİRKESİ (50 CL)
₺ 20,00
ALIÇ SİRKEMİZ YAŞAYAN BİR SİRKEDİR. PASTÖRİZE EDİLMEDİĞİ İÇİN RENGİ, CAM GİBİ BERRAK DEĞİL, BULANIKTIR. ŞİŞENİN DİBİNDE TORTUSU BİRİKİR. ISIL İŞLEME TABİ TUTULMADIĞI İÇİN FERMANTASYONDAN GELEN KAZANIMLARI VE BESİN DEĞERLERİ KAYBOLMAZ.
İlgili ürünler
ÜZÜM SİRKESİ (50 CL)
BAMYA TURŞUSU (66 CL) (kavanoz)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK BAMYA TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
YEŞİL DOMATES TURŞUSU (2 KG)
TURŞU KURMA ÇEŞİTLİ SEBZE VE MEYVELERİN SALAMURA ADI VERİLEN TUZLU, ASİTLİ ÇÖZELTİDE BİR SÜRE BEKLETİLEREK UZUN SÜRE SAKLANABİLECEK HALE GETİRİLMESİDİR. GELENEKSEL FERMANTASYON YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ, YÜKSEK PROBİYOTİK CİN YEŞİL DOMATES TURŞUMUZ. DOĞAL ÜRÜNLERLE HAZIRLADIĞIMIZ ÇEŞİT ÇEŞİT EL YAPIMI TURŞULARIMIZI SİZ HALA DENEMEDİNİZ Mİ?
ZAHTER (SALAMURA) (37 CL)
MEVSİMİNDE TOPLANAN ZAHTER YIKANIP DOĞRANIR, İÇİNE ZEYTİNYAĞI, KAYA TUZU EKLENEREK SALAMURA HALİNE GETİRİLİR. KAPAKLAR KAYNATILARAK KAPATILDIĞI İÇİN VAKUMLUDUR, 1 YIL TAZELİĞİNİ KORUR. SALATASINI YAPABİLECEĞİNİZ GİBİ YAPACAĞINIZ DİĞER SALATALARA DA TAT VERMESİ İÇİN EKLEYEBİLİRSİNİZ. ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNE DE ÇOK YAKIŞIR.
ENGİNAR SİRKESİ (50 CL)
ENGİNAR KALBİ (SALAMURA) (40 CL)
ENGİNAR, LİMON, KAYA TUZU, ZEYTİNYAĞ VE MAYDANOZ İLE YAPTIĞIMIZ TURŞUMUZU ET, TAVUK VE BALIK YEMEKLERİNİZİN YANINDA KEYİFLE TÜKETEBİLİRSİNİZ.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.