<<Geri
Kısk (Yarma Tarhana)
 

Yoğurt ve yarmanın azda un ile karıştırılarak yapılan kışlık tarhana, sabahtan suda ıslatılarak akşama kadar bekletilir, içine isteğe göre biraz daha yoğurt ilave edilerek kısık ateşte pişirilir üzerine yağda yakılan nane ve pulbiber ilave edilerek servise hazır hale getirilir.

 
 
SAMANDAĞ BİBERİ

SAMANDAĞ BİBERİ SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
   
 
 
 
 
Ana Sayfa | Ürünler | Hakkımızda | Şubelerimiz | Galeri | Antakya | İletişim

Adres : İzmir 2 Cad. 47/A Kızılay / ANKARA    Tel : ( 312 ) 417 43 65    E-Posta : info@firik.com.tr

Tüm Hakları Saklıdır ©2010 Firik
Yazılım & Tasarım   idea3