<<Geri
Firik
 

Mayıs ayının ilk 15 günü içerisinde toplanan taze başaklar odun ateşinde kavrulup 1 hafta kadar serin yerde havalandırılır ve taş değirmende çekilir.Bir bardak firik iki bardak su konularak yapılması tavsiye edilir. firik pilavi kemikli kuzu eti haşlanıp suyuyla pilav yapilip pişmeye yakın et tencereye ilave edilir isteğe göre haşlanmış nohut konulabilir ayrica domatesli soğanlı meyhane pilavda yapilabilir.

 
 
SAMANDAĞ BİBERİ

SAMANDAĞ BİBERİ SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
   
 
 
 
 
Ana Sayfa | Ürünler | Hakkımızda | Şubelerimiz | Galeri | Antakya | İletişim

Adres : İzmir 2 Cad. 47/A Kızılay / ANKARA    Tel : ( 312 ) 417 43 65    E-Posta : info@firik.com.tr

Tüm Hakları Saklıdır ©2010 Firik
Yazılım & Tasarım   idea3