<<Geri
Taze Zahter
 

Mart ayının gelmesiyle başlayan taze zahter mevsimi Haziran ayında son bulur,bu arada içindeki saplar ayıklanarak kurutulan zahter,sadece zeytinyağıyla karıştırılarak  kavanozlara basılmak sureti ile çok uzun ömürlü salamuralar yapılır.Zahterin salatasıda çok lezzetlidir ince ince kıyılan taze zahter bir tutam maydonoz 2 adet taze soğan ve pulbiber ilave edilerek 3-5 dakika ovulur daha sonra üzerine zeytinyağı ve nar ekşisi ilave edilir,arzuya göre bu karışma sarımsak ceviz çökelek veya domates ilave edilebilir ,ayrıca tohumsuz kekik olan zahteri tum yemeklerinizde ve salatalarınızda direk doğramak sureti ile kullanabilirsiniz.

 
 
SAMANDAĞ BİBERİ

SAMANDAĞ BİBERİ SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
   
 
 
 
 
Ana Sayfa | Ürünler | Hakkımızda | Şubelerimiz | Galeri | Antakya | İletişim

Adres : İzmir 2 Cad. 47/A Kızılay / ANKARA    Tel : ( 312 ) 417 43 65    E-Posta : info@firik.com.tr

Tüm Hakları Saklıdır ©2010 Firik
Yazılım & Tasarım   idea3