<<Geri
Turunç Reçeli
 

Aşılanmamış tüm narenciyelerin özü olan turunç senede 2 ay kabuklarının acısı alınıp kaynatılmasıyla yapılan mükemmel ve oldukça hafif bir reçel ve tatlı türüdür.İçine 1 adet badem koyup kaymakla yemeniz tavsiye edilir.

 
 
SAMANDAĞ BİBERİ

SAMANDAĞ BİBERİ SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
 
   
 
 
 
 
Ana Sayfa | Ürünler | Hakkımızda | Şubelerimiz | Galeri | Antakya | İletişim

Adres : İzmir 2 Cad. 47/A Kızılay / ANKARA    Tel : ( 312 ) 417 43 65    E-Posta : info@firik.com.tr

Tüm Hakları Saklıdır ©2010 Firik
Yazılım & Tasarım   idea3